Excel Basix and Beyond - på svenska

Filmen visar hur du själv kan börja att räkna med spill. De nya möjligheterna finns även beskrivna som traditionellt utbildningsmaterial med samma upplägg som möjligheterna med talformat.

EXCEL-SPILL ERSÄTTER FORMLER MED DOLLARTECKEN

Säg farväl till gamla begränsningar. Börja spilla!

Räkna med tomma celler och få mer gjort på kortare tid!

1: Räkna rätt på nytt sätt

Excel 365 ger vanliga användare helt nya möjligheter att göra mer på kortare tid! Tusentals konsulttimmar med Excel som specialitet ger en bra grund för att jämföra "klassisk Excel" med Excel 365, och att räkna med spill platsar som den bästa förbättringen sedan 1985!

2: Använd tomma celler

Istället för en (1) formel som du kopierar till många celler, gör du nu en formel som spiller resultatet till tomma celler.

Det känns till en början ovant att använda tomma celler men uppsidorna är många. Slut på småfel där en enstaka cell har fel formel eller en inskjuten rad saknar dem helt.

3: Mer, snabbare och stabilare!

Tycker du dollartecknen är besvärliga? De kan till stor del glömmas nu.

Tycker du dollartecknen är enkla? I så fall kan du jobba än effektivare med snabel-a, hashmark, kolon och... mellanslag!

I båda fallen öppnar sig en värld av nya möjligheter!

Säg farväl till gamla begränsningar. Börja spilla!

Hör av dig om är intresserad av hela materialet eller vill veta mer;

Genom att fylla i formuläret accepterar jag att vi skickar dig information och vi hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR. I mejlen ges du möjlighet att avregistrera dig.